Digitaalisia ratkaisuja ja tuloksia!

PALVELUMME

Suunnittelemme ja toteutamme innovatiivisia IT-ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme kehittävät liiketoimintaansa, säästävät kustannuksia ja parantavat kilpailukykyään.
Go to VERKKOPALVELUT

VERKKOPALVELUT

Cadweiser Oy tarjoaa kotisivujen luonnin sekä ylläpito- ja päivityspalvelut yksilöllisesti sekä edulliseti, myös verkkokaupat

Go to SIIVOUSALAN TUOTTEET

SIIVOUSALAN TUOTTEET

Cadweiserilla on useita tuotteita, jotka tukevat siivousalan liiketoimintaa,

Go to ASIAKKUUDENHALLINTA

ASIAKKUUDENHALLINTA

Järjestelmät asiakashallintaan, markkinointiin ja toiminnanohjaukseen

Go to CAD-RATKAISUT

CAD-RATKAISUT

Cadweiser tekee räätälöityjä CAD-ratkaisuja asiakkailleen. Osaamisemme on erityisesti AutoCAD -ratkaisuissa.

Verkkosivut edullisesti ja nopeasti

Tietoa meistä

Cadweiser Oy (Y-tunnus 08011193) on vuonna 1987 perustettu suomalainen tietotekniikka-alan yritys, joka on erikoistunut CAD- ja WWW-ratkaisuiden tarjoamiseen. Osaamisalueitamme ovat CAD, asiakkuudenhallinta ja sisällönhallinta. Työntekijöillämme on vuosien kokemus vaativien ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta.
Autamme asiakkaitamme menestymään!

Suunnittelemme ja toteutamme innovatiivisia IT-ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme kehittävät liiketoimintaansa, säästävät kustannuksia ja parantavat kilpailukykyään. Toimitamme vaativatkin ratkaisut asiakkaillemme eri toimialoilla – korkeatasoinen teknologinen osaaminen, asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen sekä joustava ja mutkaton toimintapamme varmistavat onnistuneen lopputuloksen. Palvelumme ja ratkaisumme pohjautuvat markkinoiden johtavien teknologiatoimittajien tai open source -tuotteisiin sekä omaan kehitystyöhömme. Niitä yhdistämällä rakennamme aina asiakasta parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

  • Sisäiset ja ulkoiset verkkopalvelut, hakukoneoptimointi (SEO) ja -markkinointi.

  • AutoCAD-pohjaiset ratkaisut yli 20 vuoden kokemuksella.

  • Toteutamme kustannustehokkaat CRM-ratkaisut käyttäen mm. vTiger -asiakkuudenhallintajärjestelmää.

  • Toteutamme menestyksekkäät verkkokaupat, verkkomaksuintegraatiot kokonaispalveluna.

HENKILÖT

Yrityksen työntekijät ovat työskennelleet johtavien yritysten palveluksessa: heidän entisiä työnantajiaan ovat mm. Nokia, Sonera, Kone, Finnair, Accenture ja Kesko. Yritys on kokonaan johdon omistama.

Uutiset