Cadweiserin toteuttamia sivustoja

Toteuttamiamme sivustoja

Asuntomyyntikuntoon.com
Aiotko myydä asuntosi ja kaipaatko apua asunnon myymiseen itse? Onko asuntosi ollut jo jonkin aikaa myynnissä, mutta nyt sille pitäisi tehdä jotain, jotta se menisi kaupaksi? Tarvitsetko apua asunnon stailauksessa myyntikuntoon? Haluatko, että sinua autetaan hyvien myyntikuvien ottamisessa? Myytkö asuntosi välittäjän kautta, mutta asunto tarvitsee sitä ennen stailausta? asuntomyyntikuntoon.com auttaa.
Baihui.fi
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen yhdistys Baihui ry on perustettu vuonna 1991 ja sen tarkoituksena on edistää kiinalaisen lääketieteen asemaa ja käyttöä Suomessa. Baihui ry on aatteellinen ja ammatillinen yhdistys, joka on perustettu järjestämään jatkokoulutusta alan ammattilaisille.
Cleanbasic
Clean Basic Oy on johtava monikielisten siivouksen ja kiinteistöhuollon työaika- ja kustannuslaskentaohjelmistojen valmistaja. Ohjelmistot on kehitetty työvälineiksi työn suunnitteluun, siivoustyön tarjoamiseen, siivoustyön ostamiseen ja siivousalan konsultointiin.
CleanHome
Cleanbasic Cleanhome - arvioi siivoustyön määrä
Ekokunkku
Ekokunkku - tavarat kiertoon!
happybabybox4u.fi
Suomalainen äitiyspakkaus on maailmanlaajuinen menestys. Katso happybabybox4u:n tarjoama.
Knipnäs
Knipnäs - rakennuksen sivusto.
Kortteliprojekti
Mellunmäen kortteliprojektin sivusto
Kylmaveraja.fi
Kylmäveräjä - cool as ice. Suomalaista kylmää huipputeknologiaa!
Nanomax
Nanomax Oy on Rentto-konserniin kuuluva yritys, joka palvelee henkilöstövuokrauksen ja konsultoinnin osa-alueilla.
Puhelintuki.com
Hoitajan Puhelinneuvonnan Tukijärjestelmä on avoterveydenhuollon ja päivystyspoliklinikoiden terveydenhuollon ammattihenkilöiden käyttöön luotu professionaalinen WWW-pohjainen tukiohjelma. Hoitajat hyödyntävät Tukiohjelmaa ohjeistaessaan potilaita ja arvioidessaan heidän vaivojaan puhelimessa. Tukiohjelman lääketieteellinen tietosisöltä ja ohjelman rakenne on luotu juuri potilaspuhelinkontakteja varten. Järjestelmä helpottaa ja yhdenmukaistaa terveydenhuollon ammattihenkilöiden hoidon tarpeen ja sen ajankohdan arviointityötä sekä tukee hoitajaa hänen päätöksentekoprosessissaan.
Sinikka Haapanen
Sinnikka Haapasen kauniita teoksia!
SMK.fi
Rentto Oy SM-Komponentit on sähkö- ja prosessitekniikan tuotteiden myynti- ja markkinointiyritys. Se tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja toimintavarmoja ratkaisuja, sillä se edustaa alan johtavia päämiehiä ja tuotteita. SMK:n tavoitteen on luovan ja joustavan yhteistyön, yksilöllisen palvelun sekä kokonaisvaltaisen logistiikan avulla parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä.
Terveyshoidot
Tutustu Marikan ihaniin hoitoihin!
Villa Åkerblom
Villa Åkerblom – elämyksellinen kokous- ja juhlatila meren rannalla Espoossa. Villa Åkerblom sijaitsee merellisessä Ruukinrannassa, Espoossa. Huvila tarjoaa hyvät ja persoonalliset puitteet pienistä perhejuhlista isompiin asiakastilaisuuksiin. Toimivien kokous- ja edustustilojen lisäksi ikkunoista aukeava merinäköala ja tunnelmallinen ilta kaakeliuunin lämmössä tekevät vierailustasi aidosti ainutlaatuisen. Laaja piha-alue mahdollistaa erilaiset aktiviteetit, ulkoilmapiknikit ym. Rannassa on oma näyttävä laituri, jossa voi hyvin pitää vaikka pienen vihkiseremonian.


Olemme olleet mukana toteuttamassa myös seuraavia WWW-sivustoja/sovelluksia:

 • Clean Basic CleanQuality
 • Direktoptiker Oy
 • Genano Intranet (2013-2014)
 • Genano Extranet (2013-2014)
 • Genano.fi (2013-2015)
 • Genanosolutions.com (2014-2015)
 • Gevoc.com  (2015)
 • Homekoulu.fi (2014)
 • Lohjan kaupungin lääke-esittelyjen varaussovellus
 • Silmalasi.net -ecommerce
 • Taste Intranet
 • Taste – Optikkoliikkeen verkkosivut

Partnerit

Cadweiser Oy tekee yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa: